Header image  
de wandelsite van
Wim Alberts en Hedzer Kooistra
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Welkom


Wat in mei 1999 begon met een simpel afspraakje  - “laten we het maar eens proberen” -  is uitgegroeid tot pure wandelverslaving. Want dat kunnen we nu wel vaststellen. Het lijkt nog maar zo kort geleden, de eerste etappe van het Pieterpad. Van Pieterburen naar Winsum over een afstand van 11 km. Wat vonden we dat toen een heel respectabele afstand. En wat waren we moe bij de finish. En wat zagen we op tegen die 2e etappe van maar liefst 18 km !

Nu een paar jaar en vele etappes verder kijken we daar toch heel anders tegenaan. Een afstand van 35 tot 45 km gedurende een etappe wandelen we nu regelmatig. Maar terugblikkend is dat een logisch gevolg geweest vanaf de start van het Pieterpad. Want we hebben ontdekt dat wandelen gewoon fantastisch is. En dat Nederland een geweldig mooi land is waar veel te zien en te ontdekken valt. En dat kan eigenlijk alleen maar wandelend.

Vanaf het begin besloten we onze wandelervaringen op foto’s en in verslagen vast te leggen. Voor ons zelf, maar ook voor belangstellenden. En dat hebben we geweten. De verschillende bezoekersstatistieken registreerden veel kijkers en belangstellenden. En via de e-mail button ontvingen vele reacties uit binnen- en buitenland. Inmiddels een paar jaar en vele kilometers verder hebben we onze grote wens, een eigen website met zelf bedachte domeinnaam, kunnen uitvoeren. Helemaal gratis voor iedereen. Omdat we het erg leuk vinden op deze wijze anderen te laten delen in onze wandelervaringen en –belevenissen. We hebben namelijk ontdekt dat de vele LAW-wandelaars eigenlijk één grote familie zijn. En we willen op deze wijze deze “familie” alleen maar groter maken.

Voor vragen of een meer persoonlijke reactie kun je gebruik maken van de e-mail button.We wensen een ieder veel kijk en leesplezier toe op onze website “lekkerwandelen.nl”. Ben je nog geen wandelaar? Gewoon eens beginnen! De kans is groot dat het wandelvirus jou ook besmet. Ten slotte dank aan onze vrouwen Tsjikke en Dineke. Mede dank zij hun is e.e.a. mogelijk.

Hedzer Kooistra en Wim Alberts.


 

Presentatie
Van onze belevenissen op "Het Pieterpad" hebben wij een presentatie gemaakt.
Tijdens deze presentatie van 2 x 50 minuten willen wij proberen om U deelgenoot te maken van onze belevenissen en indrukken die wij tijdens het wandelen van dit Lange Afstand Wandelpad hebben opgedaan.
Heeft U interesse? Neem even contact met ons op.